Me Me Me Me

17 February 2014

Wonderbears







 Vikend je bio prilicno produktivan za ilustrovanje, jedino sto sam bila malo rastrzana izmedju digitalne forme i tradicionalne. S jedne strane sam zapocela par crteza velikog formata, a s druge par digitalnih ilustracija. Jedan od njih je zavrsen i upravo vam ga prestavljam. Ilustracija je posvecena budjenju proleca, medama koji sa malom vrtoglavicom izlaze u novi, svezi svet. Inace, print je dostupan za kupovinu i to u formatima B3, A3 i A4. stampano je na 300 g/m2 papiru i ukoliko zelite da ga kupite, kontaktirajte me na mail modrijan_a@hotmail.com.
Nadam se da uzivate u ovim divnim danima. Ja nazalost nisam bas puno provodila vremena napolju, kratke setnje sa muzem i prijateljima su mi malo spasle vikend, ali sam u principu radila na novim crtezima. Ali, ne zalim se :) Zelim vam lepu nedelju dragi citaoci!

......................................................................................................................................................................................

I had really productive weekend, I've started and finished several illustrations, and one of them is this one I'm showing you here. I'm little bit torn between digital and traditional drawings/illustrations, so I do a little bit of both at the same time. It's fun, I must say. Beside that, you can buy this print in the shop. You have 3 available sizes, B3, A3 and A4.
Over here is very sunny and quite strange weather for February, but I don't think anyone mind. Everybody is more productive and happier when days are sunny and warm.
Have a nice week dear readers.


2 comments:

Hello. I love reading your comments. Please write me on Serbian or English. Welcome and enjoy.

._.